Boxing

Dé perfecte manier om de stress van de dag te vergeten en af te schakelen!
Een uitstekende work-out voor zowel lichaam als geest. Je krijgt een betere conditie en een strakker en sterker lijf! Daarnaast is het een mooie start om de ongewenste kilootjes eraf te trainen en krijgt je zelfvertrouwen een boost.

Wij zetten alles op alles om een veilige sportomgeving te creëren waarin onze sporters zich prettig voelen. Tijdens deze workout gebruiken wij boksen als middel, dat betekent dat wij je niet gaan leren om te overleven in een boksring maar de bokstechnieken gebruiken om een betere conditie, een sterker lijf en meer zelfvertrouwen te krijgen. Wil jij leren boksen in Weert dan zit je bij Bruut goed.

Tijdens onze training zullen wij je natuurlijk de basis van het boksen aanleren en dit in tweetallen óf op de bokszak trainen. Daarbij krijg je ook een flinke dosis kracht en conditie training om het optimale uit deze workout te halen.

Ligt je interesse bij het wedstrijd (kick)boksen? Dan adviseren wij om naar een andere sportschool te gaan.

 

Ja, ik wil graag alle (start)info ontvangen

Vraag direct online een Gratis Intakegesprek aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.