Jje hebt een doel voor ogen, en wij willen dat graag met jou gaan bereiken. Wat je beginniveau ook is, samen gaan wij kijken waar je staat en waar je naar toe wilt. Of dit nu is, afvallen, aankomen in spiermassa, mentaal sterker in de schoenen staan of je techniek verbeteren. Tijdens onze vrijblijvende intake zullen we dit met je bespreken. We maken dan een vrijblijvend plan op bestaande uit de trainingen en eventueel ook een voedingsadvies.  Er zijn veel namen voor deze workoutvorm, zoals bijv. Crosstraining, Crossbox of HIT training en ga zo maar  door. De basis bij deze vormen ligt bij allemaal hetzelfde. Namelijk functionele bewegingen op een uiteindelijke hoge intensiteit met als doel het prestatievermogen te vergroten. Fit en slank, sterk en gespierd maar ook zeker afvallen.

 

Een training heeft de volgende opbouw:

 

 1. Intro en warming up
 2. Techniek gedeelte: om de technieken die gebruikt worden tot in de puntjes goed uit te voeren.
 3. WOD (workout of the day): het zweet gedeelte.

 

De trainingen variëren steeds in oefeningen en intensiteit waardoor je lijf steeds een vernieuwde trainingsprikkel krijgt. De oefeningen zijn opgebouwd uit natuurlijke bewegingen zoals tillen, duwen, trekken en stoten waarij we gebruik maken van diverse materialen zoals barbells, kettlebells verzwaarde ballen, tractor banden en touwen. Dit alles in een professionele gym onder leiding van goed opgeleide trainers. Dit is mogelijk bij jou thuis of op de sportschool als dat wenselijk is.

 

Wat zijn de voordelen?

 

 • Sterker en fitter worden
 • 1 op 1 begeleiding om zo je doelen snel te bereiken 
 • Een perfecte training om je dagelijkse bezigheden te ondersteunen.
 • Calorieën verbranden
 • Afvallen en strakker worden
 • Je stofwisseling gaat omhoog!
 • Je staat mentaal sterker in het leven
 • ondersteuning en voorbereiding bij je (wedstrijd) sport 

 

Ja, ik wil graag alle (start)info ontvangen

Vraag direct online een Gratis Intakegesprek aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.