BRUUT Sportief

Over ons

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus!

Geboren uit een passie voor sport en het lesgeven, de zoektocht naar de fijnste materialen om in te sporten maar bovenal het helpen van mensen die een doel nastreven. In 2012 startte Remco Meuwissen met het geven van trainingen in een bos in Weert. De hobby liep snel uit de hand en ontwikkelde zich door de jaren heen als een begrip in de omgeving.

Nu jaren later staat er een mooi professioneel bedrijf met meerdere trainers en diverse trainingslocaties. Een plek waar we kiezen voor kwaliteit, zowel op het gebied van trainen maar ook op het gebied van kleding. Wij verkopen uitsluitend de fijnste materialen om in en mee te sporten. Met minder nemen wij geen genoegen.

Naast hetgeen wij al deden, de verkoop van kleding en het verzorgen van trainingen, hebben wij sinds kort ook een aantal nieuwe producten in onze verkooplijn opgenomen. Namelijk de Woody lijn en de M-BOX, een mobiel fitness station.

Ja, ik wil graag alle (start)info ontvangen

Vraag direct online een Gratis Intakegesprek aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.